Inschrijfpagina

Inschrijven voor JASS Drieluik 2022

Normaal 3 avonden (mogelijk dit jaar maar 2 avonden) met je team van 4 zoveel mogelijk lol beleven met slimme, sportieve en creatieve activiteiten. Deelname is alleen voor de Waarlandse school jeugd uit de groepen 6,7 en 8. 1e avond op 5 Februari 2e avond (waarschijnlijk) op 5 Maart (onder voorbehoud Playbackshow!)
 • (houd aub de website, de socials of w4 in de gaten voor eventuele wijzigingen)

  Gegevens besteller

 • Ik geef graag mijzelf of iemand anders op om te helpen bij dit evenement (diegene moet minimaal 16 jaar oud zijn) Vanwege COVID helaas maar 1 begeleider per groepje.

 • Gebruik het plusje rechts (of op mobiel onder) om eventueel nog een vrijwilliger in te voeren.
  Volledige naam begeleider (16+)mob. telefoonummerE-mailadres vrijwilliger 

 • Gegevens deelnemers

 • -Voer van elke deelnemer de naam in en de schoolgroep.
  -Gebruik het plusje rechts (of op mobiel onder) om een nieuwe deelnemer in te voeren.
  Volledige naamGroep (6, 7, 8) 
  toestemming om namen, sfeer foto's en/of filmpjes van het evenement waarop wij (ikzelf en/of de door mij opgegeven deelnemer(s)) herkenbaar zijn te publiceren in de W4, krant, op deze website en/of hun sociale media platforms. (Jass Waarland is uiterst zorgvuldig en plaatst hoe dan ook, geen ongepaste afbeeldingen of opmerkingen. Uiteraard zullen wij op uw verzoek ook publicaties kunnen verwijderen)
  Ondanks de immer in acht genomen zorgvuldigheid bij het organiseren van onze evenementen willen we u er wel graag op wijzen dat deelname geheel voor eigen risico is.