Inschrijfpagina

Inschrijven voor Dropping 2023

Dit vindt plaats op zaterdag 4 november 2023.

 • Voorwaarden om aan de JASS Dropping deel te kunnen nemen zijn: Jullie moeten minimaal in groep 8 zitten en niet ouder zijn dan 16 jaar. Je moet van gezelligheid en spanning houden. Je groepje is minimaal 1 tot maximaal 8 personen groot (max 25% van buiten Waarland). Dit jaar kun je je ook individueel opgeven, of in twee-, drie, of viertallen. Aanmeldingen van groepjes onder de 4 personen worden samengevoegd of onderverdeeld over de andere groepen. En als groepje regel zelf ook minimaal 1 vrijwilliger.

  Gegevens besteller (velden met een * zijn verplicht)

 • Eén vrijwilliger per groepje opgeven is verplicht. Meer kan ook, gebruik dan het plusje rechts (of op mobiel onder) meer vrijwilligers in te voeren. De JASS zal de vrijwilligers uiteindelijk indelen. Wel willen we rekening houden met jullie voorkeur. LET OP!: Er zal maar 1 begeleider per groepje kunnen meelopen!!!!!!
  Volledige naam begeleiderE-mailadres begeleiderMobiele telefoon begeleider (tbv whatsapp groep)Gewenste taak bv (post, begeleider,schrikeffect) 

 • Gegevens deelnemers

 • Voer een nummer in van 1 tot 8.
  Vul hierboven het aantal deelnemers in svp. (dit gaat nl niet automatisch) LET OP!: Groepjes bestaan uit minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Maar dit jaar kun je je ook individueel opgeven, of in twee-, drie, of viertallen. Aanmeldingen van groepjes onder de 4 personen worden samengevoegd of onderverdeeld over de andere groepen.
 • Volledige naam + leeftijdwoonplaats 
  Voer de naam + leeftijd en woonplaats in van elke deelnemer.
  Gebruik het plusje rechts (of op mobiel onder) om een nieuwe deelnemer in te voeren. Minimaal 1 maximaal 8. De JASS organiseert de Dropping voor de Waarlandse jeugd. Deelnemers buiten Waarland zijn welkom maar minimaal 75% van het groepje moet in Waarland woonachtig zijn (bv 4+1 of 6+2).
 • € 0,00
  ... toestemming om namen, sfeer foto's en/of filmpjes van het evenement waarop wij (ikzelf en/of de door mij opgegeven deelnemer(s)) herkenbaar zijn te publiceren in de W4, krant, op deze website en/of hun sociale media platforms. (JASS Waarland is uiterst zorgvuldig en plaatst hoe dan ook, geen ongepaste afbeeldingen of opmerkingen. Uiteraard zullen wij op uw verzoek ook publicaties verwijderen).
  Ondanks de immer in acht genomen zorgvuldigheid bij het organiseren van onze evenementen willen we u er wel graag op wijzen dat deelname geheel voor eigen risico is.