Drieluik 2018!

Beste Jongens en meiden van groep 6,7 en 8! 

het favorite onderdeel; beker stapelen

Vanaf vandaag 1 december kunnen jullie je weer opgeven voor de DRIELUIK 2018! Zaterdag 13 januari, zaterdag 17 februari en zaterdag 17 maart staan weer in het teken van spelletjes en leuke opdrachten! Ook hebben we weer een super leuke knutsel bedacht voor de tweede avond en als afsluiting op de derde avond weer een spetterende playbackshow! Dus maak gauw een groepje van 4, bedenk samen een originele groepsnaam en geef je op via de site van de JASS! Lukt het niet om een groepje te vormen meldt je dan even aan bij Noortje Boekel (tel.0651588501), dan kijken wij of we een leuk groepje voor je kunnen vormen. Je groepje opgeven kan niet meer! 

Zodra je groepje compleet is bedenk dan ook alvast een leuke playback-act zodat jullie deze de eerste avond door kunt geven aan onze DJ Fred van Amersfoort! Het liedje zelf mag de tweede avond worden ingeleverd op een stickie. Mochten er groepjes zijn met het zelfde liedje dan geldt wie als eerste aangemeld is.  

We zullen deze avonden ongeveer 18,30 starten en rond 22,00 weer eindigen. De kosten voor deze avonden zijn 11,00 euro pp en kun je meteen voldoen bij de opgave via I-Deal. 

Deze avonden kunnen we natuurlijk niet zonder hulp van papa’s en mama’s, broers of zussen, opa’s en oma’s dus kijk ze lief aan en vraag of ze gezellig willen komen helpen op deze avonden! Dit kun je tevens bij de opgave aangeven.  

 

We hopen weer op een heleboel aanmeldingen! 

Tot ziens, Tot JASS!! 

 

groetjes Marieke, Fred, Miranda, Rob S, en Noortje