Drieluik Playbackshow zaterdag 17 Maart

Zaterdagavond 17 maart, is het de derde avond van Jass Drieluik met de playbackshow. Onze drieluik teams gaan hun playback optreden doen voor een hopelijk volle zaal publiek. De acts zijn de afgelopen jaren steeds van erg hoog niveau, dus we verwachten weer een hele leuke en spannende avond!
De jury bestaat weer uit 3 deskundige Waarlanders, maar wie het zijn, blijft, net als altijd, nog even geheim.
Vanavond gaat het niet alleen om het winnen van één van de drie prijzen van de playbackshow. De einduitslag van de totale Drieluik wordt ook bekend! Er zijn nog eens drie prijzen te winnen en natuurlijk de eeuwige roem.

Per ongeluk is eerder in de W4 niet de juiste tussenstand na 2 avonden terecht gekomen. Hieronder zien jullie alsnog de juiste tussenstand. De punten liggen dicht bij elkaar, er is nog van alles mogelijk, dus ga ervoor!

1 Bella Donna’s 11 The Truck(st)ers from Trueland
2 Firestorm 12 De Suikerklontjes
3 Motormuizen 2.0 13 Catgirls
4 Girlpower 14 Loltrappers
5 Hashtag Girls 15 The Victors
6 Olden Earring 16 May-Inge-Kim-Martin
7 De smikkelbeertjes 17 The No Name Club
8 4ever young 18 G.Z.N. (groep zonder naam)
9 The Peace Rebels 19 The Captains
10 DJ’s

De drieluikers worden allemaal om 18.45u verwacht in het dorpshuis. Kom deze avond binnen via de hoofdingang. De kleedkamer is de Huiskamer (hier kun je naartoe via de deur naast het podium). Daar kun je ook je spullen en eventuele decorstukken stallen. Om 19.00 uur gaan we van start.

We vinden niet snel iets te gek tijdens de playbackshow, maar het strooien van snoepgoed, confetti, en andere  strooisels en versiering is niet toegestaan. Dat scheelt ons heel veel opruimwerk na afloop.

De spetterende avond kan alleen als er veel publiek is!
Dus kom allemaal kijken en bewonder de geweldige acts op deze gezellige avond!

Tijdens het juryberaad om 21.45 uur zal de schaatsclub o.l.v. Paul Bakker de schaatsdiploma’s van onze Waarlandse schaatstoppers uitreiken, voordat om 22.00 uur de Drieluik uitslagen bekend gemaakt worden.
Een en al feest dus in het dorpshuis! Via deze link een playbackshow terugblik van 2015

De prijsuitreiking van Drieluik 2017 (meer foto’s van 2017 zien? klik hier)

Tot zaterdag, tot JASS,

Miranda Jonker