Dropping-Dorpshuis èn DJ

Over 2 weken is het zover: DE dropping van de JASS.  

 

Voor jullie als deelnemers is het vooral belangrijk dat jullie waterdichte, hoge schoenen of laarzen dragen. De route is hier en daar zéér drassig. Daarnaast zijn zaklantaarns èn mobieltjes verboden om mee te nemen. Alleen de begeleider heeft een telefoon mee in geval van nood en elke groep krijgt een paar zaklampen van de JASS. Wat jij mee moet nemen is een veiligheidshesje. Voor versnaperingen onderweg wordt gezorgd. De starttijden verschijnen binnenkort in de W4. De eerste groepen zullen rond 17.00 uur starten bij Dorpshuis Waarland en zo’n 3,5 uur later terugkeren (hopen we).

Vanwege het 50-jarig bestaan van Dorpshuis Waarland is er na afloop van de Dropping een ‘AfterParty’ m.m.v. DJ BO! Neem dus een extra paar schoenen mee zodat we de prutlaarzen kunnen omwisselen voor onze dansschoenen. 

Alle kids t/m 16 jaar zijn van harte welkom vanaf 21.00 uur bij deze AFTER PARTY óók als je niet meedoet met de Dropping en ook de ouders van de droppingkids zijn welkomGezellig even napraten onder het genot van een hapje en een frissie. De vrijwilligers en begeleiders zijn natuurlijk ook van de partij bij deze gezellige nazit. 

 

Tot ziens, tot JASS! 

Thomas Bakker, Sander Groen, Rob Smit, Cindy Kleisterlee, Anja Groen en Marieke Stam