Eerste avond ZaPP 2019; winnaar ruim aan kop, maar strijd nog niet gestreden!

De eerste avond van de ZAPP 2019 zit er alweer op. Maar liefst 12 teams deden mee, wat betekend dat er 72 pubers in actie kwamen in de manege van Waarland! In de keurig vlak gefreesde manegebak waren twee volleybal-velden en een kubb-veld uitgezet. Ook werd daar het crazy-25 spel gespeeld, met allemaal korte gekke opdrachten die door het team moesten worden uitgevoerd. En een spel uit “wie is de mol”, waarbij iedereen een witte jas aankreeg met allemaal antwoordbriefjes erop. De kunst was om zo snel mogelijk het goede antwoord bij de gestelde vraag te vinden! In de bar werd het kluizenspel gespeeld, waar iedereen zich ook vol enthousiasme instortte. Al met al een top avond!

Maar nu het spannendste onderdeel … de tussenstand …na de eerste avond ZAPP:

De Aloha Bitches staan bovenaan, maar … niets is wat het lijkt!!! Immers de bovenste 4 teams hebben allemaal hun joker (=dubbele punten!) al gebruikt, wat betekend dat de rest nog een grote inhaalslag kan gaan maken tijdens de volgende ZAPP-avond!

Onderstaand de punten en uitslagen van alle spellen:

 

En die volgende ZAPP-avond is op zaterdag 18 mei, dan zijn we te gast bij “De Geus Sports & Events” in Broek op Langedijk.
Zelf het vervoer ernaar toe regelen: met je groepje op de fiets of met de auto !!!
Wel zorgen dat je daar 18.45 aanwezig bent, in sporttenue & gympen. Tegen 22 uur is deze avond afgelopen, en kan je weer terug naar huis fietsen of worden opgehaald.

Tot zaterdag 18 mei, de tweede ZAPP-avond!
Paul, Cindy, Thomas, Miranda en Anja