Ontknoping ZAPP 2019 komt dichterbij ….

Afgelopen zaterdag is namelijk de 2e ZAPP avond alweer gespeeld.

We waren dit keer te gast bij “De Geus Sports & Events” in Broek op Langedijk, mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de Rotary/Toer de Soes !! En bij de Geus kon de jeugd zich geweldig uitleven op diverse onderdelen zoals een klimwand, adventurebaan, bowlen en handboog-en luchtbuksschieten. Alles was prima voor elkaar, met leuke instructeurs erbij van de Geus en natuurlijk onze eigen JASS-vrijwilligers.

Tijdens het bowlen kreeg iedere groep een kan limonade en frikadel-hapjes, en bij het naar huis gaan nog een lekkere reep. Kortom alle ingrediënten voor een top-avond!

En dan nu de punten, want we zijn natuurlijk razend benieuwd naar de tussenstand!!! (Let op!: de score van de adventurebaan is niet verwerkt in score 2e ZaPP-avond, maar wordt meegeteld bij prutrace 3e ZaPP-avond. Het onderdeel klimmen was vrij onderdeel, hierbij kon je geen punten verdienen, zoals ook is vermeld)!

Als we naar de punten kijken is het bovenin de lijst erg spannend, het ligt dicht bij elkaar!

En dan zijn er nog 4 teams (o.a. Team Gerard!) die nog een joker (J) in mogen zetten tijdens de laatste ZaPP-avond, wat ze dubbele punten bezorgd bij dat onderdeel.

Maar let ook op de Domme Blondjes, zij hebben alvast een hele scherpe tijd neergezet in de adventurebaan, en gaan dus ook met een voorsprong de prutrace in. Het belooft dus nog een spannende ontknoping te worden tijdens de laatste ZAPP-avond (15 juni).

Alle teams zaterdag 15 juni om 18.30 aanwezig voor het jaarlijks terugkerende, meest spectaculaire onderdeel van de ZaPP: de Prutrace!

Na de prutrace snel naar huis, douchen, om daarna in je “prachtigste gala” je entree te maken in het dorpshuis Waarland, ons plaatselijke casino van deze avond!

Let op: bij binnenkomst gaan alle teams eerst in hun mooiste gala op de foto. En iedereen die zich een beetje sjiek heeft aangekleed (al is het maar een stropdas!) verdiend extra fiches. Dus doe je best, je hebt nog een paar weken om je mooiste outfit bij elkaar te zoeken.

 

Tot ziens, tot JaSS,

Paul, Thomas, Miranda, Cindy & Anja