Opgave voor Superster 2017

Zondag 2 juli gaan we weer strijden om de titel : SUPERSTER !! Al meer dan 40 jaar organiseren JASS en zwembad Waarland het Superster evenement. Er zijn verschillende spectaculaire spellen te spelen zoals buikglijden, apenhangen en natuurlijk de Indianenbrug. Ook hebben we weer een luchtkasteel en enkele nieuwe spellen.
Om mee te kunnen doen moet je in groep groep 3 t/m 8 zitten, wonen in Waarland of hier op schoolzitten. Verder is het belangrijk dat je niet bang bent voor wat nattigheid en viezigheid.
Groep 3 let op, want dit is echt heel leuk om mee te doen dus geef je op! We houden rekening met jullie zwemkunsten en hebben voor jullie een aantal aparte spellen. Ook de kanjers uit groep 8 kunnen zich lekker uitleven met een speciaal programma dus doe lekker mee nu het nog kan. Jullie worden op het zwembad ingedeeld in groepen van je eigen leeftijd en gaan dan onder begeleiding alle spellen af. Kijk hier voor foto’s van vorig jaar om alvast in de stemming te komen.

Opgave:

klik op aanmelden
De kosten zijn €4,- per deelnemer te voldoen bij opgave via Ideal.

Om dit evenement mogelijk te kunnen maken hebben we wel HELPENDE HANDEN nodig!

Met Superster hebben we altijd begeleiders nodig dus lijkt het je leuk om bij een spel te staan of wil je graag met een groepje mee lopen, geef dit je dan op via deze link. Dus ouders, ooms, tantes, opa’s of oma’s, oudere(12+) broers of zussen die willen helpen, graag!!
Tot ziens, tot Jass!
Noortje, Sander, Fred, Rob, Rob en Marieke