PLAYBACKSHOW! in het dorpshuis Zaterdag 5 maart

Zaterdag 5 maart is de laatste avond van Drieluik en deze wordt afgesloten met een te gekke playbackshow! Ieder team heeft een mooi, leuk of grappig  liedje ingestudeerd. Ook de JASS leden hebben voor deze avond een leuke act in petto en zullen als eerste op het podium verschijnen om de playbackshow te openen! 

Dit jaar hebben we ook weer een jury bestaande uit drie bekende mensen uit Waarland die jullie acts gaan beoordelen! Het zal nog een hele kluif worden om uit 15 liedjes de beste te kiezen!

Alle Drieluikers worden om 18.45 uur via de hoofdingang verwacht, om 19.00 u starten we de avond. In de huiskamer mogen jullie je spullen neerleggen en kunnen jullie je omkleden. De attributen graag ook dezelfde avond weer mee naar huis nemen. Om in de huiskamer te komen loop je langs het podium. De Jass is in het bezit van een drumstel. Mochten jullie deze willen gebruiken, laat het ons even weten. Het gooien van confetti, veren, ballonnen, snoep etc tijdens de playbackshow is niet toegestaan. 

Tijdens de pauze zal Paul Bakker van de ijsclub de schaatsdiploma’s uitreiken aan onze schaatstoppers! Het belooft dus een superleuke en gezellige avond te worden! 

We hopen weer op veel publiek. Dus ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s, ooms, tantes en vrienden, kom gezellig met zijn allen kijken!!

Tijdens het Juryberaad zal is er een spetterende LIVE support-act het podium betreden.
Rond 22.00 zullen we klaar zijn voor de prijsuitrijking van de playbackshow én van de Drieluik. 

We wensen de deelnemers en het publiek een te gekke avond toe!

Tot zaterdag, in het Waarlands Dorpshuis! 

Namens de drieluikgroep, tot JASS!

Rob Smit