Superster 2017 verslag

Afgelopen zondag organiseerden Zwembad Waarland en de JASS het evenement ‘Superster’. Ruim 100 kinderen en zo’n 40 vrijwilligers hebben deze dag weer tot een succes gemaakt. De dag begon wat fris maar dat maakte voor de kinderen niet uit. Zij liepen enthousiast in zwemkleding en genoten van de waterspelletjes. Ook dit jaar waren er weer nieuwe spellen te beleven zoals de ‘pieperkatapult’ en het ‘fleshengelen’ . In het zwembad konden de kinderen zich ook weer vermaken met de tobberace, hinderniswaterbaan, apenhangen, Indianenbrug maar de favoriet blijf natuurlijk het tokkelen: Vanaf de hoge duikplank naar beneden roetsjen.

De visclub was ook weer aanwezig, met het spel Vissen vangen, altijd een succes. De hele dag door houden de kinderen goed de stand bij: wie heeft alle 20 vissen er uit gehaald en hoeveel seconden heb je dan nog over? Dit jaar was Cas de Jager “vissen vanger van het jaar” en hij won de hengel, die beschikbaar werd gesteld door de visclub, waarvoor onze dank.

En dan de titel waar het allemaal om gaat: Vince van Duin werd dit jaar SUPERSTER van Waarland. Vince heeft veel van de 14 spellen gewonnen, dus heel knap gedaan. Vince ging met de Superster beker naar huis, maar er waren ook nog medailles voor de volgende groepswinnaars:

Groep 1: Tygo Kroon
Groep 2: Joya van Butselaar
Groep 3: Hidde Stam
Groep 4: Mia Haywood
Groep 5: Suus Groen
Groep 6: Per de Jager
Groep 7: Syb Bergsma
Groep 8: Jelle Zutt
Groep 9: Mats Bruin
Groep 10: Danny Schuijt
Groep 11: Esmee Ham
Groep 12: Inge Duijn
Groep 13: Luna Kat
Groep 14: Chantal Conijn
Groep 15: Bregt Oudeman

Allemaal gefeliciteerd!! De foto’s die gemaakt zijn door Noortje zijn te vinden via de website www.jasswaarland.nl. Wij van de JASS vonden het weer leuk om Superster te organiseren, maar zonder alle vrijwilligers, lukt dat niet. Graag willen we het zwembadbestuur danken voor hun aandeel in de spellen en de lekkere hotdogs die jullie ieder jaar regelen. En natuurlijk een woord van dank voor de EHBO-dames die alle kleine blessures weer goed opgelost hebben. Ten slotte nog een speciaal woord van dank nog aan alle vrijwilligers die ons deze dag geholpen hebben: Super dat jullie er allemaal bij waren!!

Tot Timmerdorp, tot JASS, Rob S., Rob B., Fred, Sander, Noortje en Marieke