SUPERSTER 2024!

Zondag 7 juli 2024 mogen kinderen van groep 3 t/m 8 weer strijden om de titel: Superster!

Voor het 48e jaar op rij – op naar de 50 ! – organiseren JASS en zwembad Waarland een superleuke spelletjesdag. We gaan weer lekker veel spellen doen, zowel in het zwembad als op het terrein zelf. We hebben wat oude klassiekers afgestoft, zoals Kratstapelen en de Banana-race. Maar ook dit jaar zijn er nieuwe spellen bedacht; bijvoorbeeld een heuse ‘Mario Kart’ -wedstrijd op het achterveld!

We starten om 10 uur en sluiten rond 15 uur weer af. Het wordt weer helemaal leuk en wij hebben er nu al veel zin in!    

Om mee te kunnen doen moet je dus in groep 3 t/m 8 zitten. Je woont in Waarland of je zit hier op school. Verder is het belangrijk dat je niet bang bent voor wat nattigheid en groene zeep..….
Jullie worden allemaal ingedeeld in groepen van je eigen leeftijd en gaan onder begeleiding de spellen af. Je krijgt uiteraard ook wat drinken, wat lekkers tussendoor en een hotdog als lunch. 

We houden rekening met alle leeftijden! Groep 3 let op, want het is echt heel leuk om mee te doen. We houden rekening met jullie zwemdiploma’s en hebben voor jullie een aantal aparte spellen.
Ook de sterren uit groep 8 kunnen zich lekker uitleven, dus doe lekker mee nu je nog mag!

Dit jaar is ook de wisselbeker weer te winnen “De Piet Pater Superster Award”.
De Superster van Waarland mag deze trofee overnemen van Rick Hand en deze een jaar lang op zijn of haar slaapkamer zetten om elke dag na te kunnen genieten van deze grootse prestatie!

Opgeven doe je via: www.jasswaarland.nl/bestelpagina. De kosten zijn € 4,50 per deelnemer.
De inschrijving start per 1 juni en sluit definitief op 18 juni 2024, dus regel het meteen.  

Vrijwilligers
Alle ouders willen natuurlijk graag komen kijken. Als je je opgeeft als begeleider, kun je de hele dag van dichtbij meemaken, van de blije kinderen genieten én je wordt door ons in de watten gelegd.
Maar ook elke oom, tante, opa of oma, oudere broer of zus (12+) of oud-deelnemers (12+) zijn geschikt als vrijwilliger om een groepje óf een spel te begeleiden. Je kan ons dit laten weten door dit aan te geven bij de opgave óf een mailtje te sturen naar jasswaarland@gmail.com.

Laten we ook dit jaar er weer samen een feest van maken; dat is toch wat Waarland, Waarland maakt?

Tot ziens op 7 juli 2024, tot JASS! 

Chantal, Jos, Nicolle, Marcel, Maikel en Miranda