Terugblik op een geslaagde ZaPP avond

Afgelopen zaterdag vond de eerste ZAPP avond plaats in het Dorpshuis. De sporthal was met behulp van allerlei materialen, camouflagenetten, lichten en rook omgebouwd tot een lasergame hal. De deelnemers verstopten zich in het veld en konden met de laserguns elkaar raken. Met een lekker muziekje op de achtergrond kon ieder team 25 minuten helemaal los gaan! Het team Joy & de Boys en 3J-ace waren aan elkaar gewaagd. Beide teams eindigde op de 1e plek. Joy en de boys: Daan, Kas, Bob, Sepp en Stef hadden de joker ingezet op dit onderdeel. Hiermee behaalden zij het volle aantal punten. Graag willen wij de EHBO bedanken voor het stand-by staan!

Aan de andere zijde van de sporthal werden er fanatiek en met veel lol verschillende spellen gespeeld op de Smartwall. Wat een mooie aanwinst in de sporthal! Een groot succes! Tussen de games door was er tijd voor een frisje en wat lekkers. De teams kregen posters met spreekwoorden en gezegden. Er werden er veel gevonden. Het spel 30 seconds werd in een hoog tempo gespeeld. Met kleine, slimme aanwijzingen zijn er veel woorden geraden. Een enkele keer was het lastiger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij als JASS kunnen terug kijken op een geslaagde en gezellige avond.

Dan hieronder de uitslag van de 1e avond.

Team Joy & the Boys lijkt een stevige koppositie in handen te hebben, maar niets is wat het lijkt ….

Bij de tweede en derde ZAPP-avond wordt er door vijf teams nog een joker ingezet. Onder andere bij de vlottenrace, waterrace en de casino avond. De joker zorgt voor dubbele punten. Dus alles is nog mogelijk.

De volgende ZaPP avond staat gepland op zaterdag 13 mei as. We gaan dan vlottenbouwen en crazy games spelen in en bij de Luwe Stek.

 

Tot ziens, tot JASS!

Cindy,  Ramon, Thomas, Bart, Marieke en Irene