Timmerdorp 2021

Na bijna twee jaar tijd mag er in de gereedschapslade weer gezocht worden naar hamers, kunnen de zagen weer geslepen worden en kunnen de hard geworden kwasten in een potje warm water om ze weer zacht te maken, voor (eindelijk weer): Timmerdorp!

 

Dit jaar gaan we Waarland even een stuk tropischer maken met onder andere strandtenten, vuurtorens en beachparty’s. Want dit jaar is het thema: Tropical Trueland!

   

Na het coronatijdperk zijn we allemaal wel toe aan iets vrolijks en kleurrijks, dus bij goed weer straalt timmerdorp weer als een tropisch zonnetje.

 

Woon je in Waarland en zit je momenteel in groep 3 t/m 8, dan mag je meedoen met Timmerdorp. Omdat timmerdorp vorig jaar niet door ging, mogen dit jaar de brugklassers ook meedoen. Zij hebben hun laatste timmerdorp moeten missen, dus eenmalig mogen de kinderen die in het eerste jaar van het voortgezet onderwijs zitten ook meedoen. 

 

Geef je op en leef je drie dagen uit met hout, hamers, zagen en verfkwasten! 

 

Timmerdorp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, op 18, 19 en 20 augustus 2021 en wordt gehouden op het terrein achter het zwembad. 

 

De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan hutten bouwen. De kinderen van groep 7, groep 8 en de brugklas gaan een vlot bouwen. 

 

Op vrijdagavond zullen de vlotten te water gaan voor de vlottenrace in ons tropisch zwemparadijs. 

 

De kosten van deelname voor alle drie dagen Timmerdorp bedragen € 15 per kind. 

 

Ook dit jaar kunnen wij als organisatie niets beginnen zonder VRIJWILLIGERS! Om Timmerdorp goed te laten verlopen is het belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn tijdens de timmerdagen op woensdag (vaders!) en donderdag. Vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren en bekenden: kom gezellig een dagje meehelpen en geniet van de enthousiaste kinderen! Ook voor niet timmerende vrijwilligers zijn er genoeg leuke taken, zoals helpen met knutselen, koffie rondbrengen, helpen bij brood bakken. Helpen kan een hele dag, maar een dagdeel mag natuurlijk ook. U wordt door ons met open armen ontvangen en goed verzorgd. Als uw kind meedoet aan Timmerdorp, dient u verplicht een vrijwilliger aan te melden die een dag(deel) helpt. 

 

Opgeven 

Opgeven kan vanaf nu door hier te klikken.

En meld je dan ook meteen een vrijwilliger aan? 😉 

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen zich ook los aanmelden via de site, of via jacco-irene@quicknet.nl

Ben je ouder dan 14 jaar en wil je graag helpen tijdens timmerdorp, geef je op! 

 

Tot ziens, tot JASS, 

Irene, Cindy, Ingrid, Chantal, René, Rob, Kars, en Thomas