Timmerdorp 2024

Na vier dagen kermis krijgen we er stiekem nog geen genoeg van. Zodra Johnny vd Pub en het Kermiscomité lekker met de beentjes omhoog zitten na de kermis, gaan wij nog 3 dagen verder. Want in augustus bouwen we onze eigen kermis met Timmerdorp!

 

Dit jaar gaan bouwen we onze eigen attracties, kramen om spelletjes te doen of kramen waar je wat kunt eten en/of drinken.

 

Woon je in Waarland en zit je momenteel in groep 3 t/m 8, dan mag je meedoen met Timmerdorp. Geef je op en leef je drie dagen uit met hout, hamers, zagen en verfkwasten, maar ook drie dagen lol en plezier!

 

Timmerdorp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, op 28, 29 en 30 augustus 2024 en wordt gehouden op het terrein achter het zwembad.

 

De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan hutten bouwen in het teken van kermisattracties en/of kermiskramen. De kinderen van groep 7 en 8 gaan een vlot bouwen in hetzelfde thema.

 

Op vrijdagavond zullen de vlotten te water gaan voor de traditionele vlottenrace! Hierbij zijn schoenen verplicht!

 

De kosten van deelname voor alle drie dagen Timmerdorp, waarbij de kinderen voor van alles worden voorzien, bedragen €17,50 per deelnemer. Alle deelnemers en vrijwilligers dienen op woensdag en donderdag zelf lunch mee te nemen! Ook moeten alle deelnemers zelf een eigen flesje of beker mee te nemen (voorzien van naam is wel handig).

 

Ook dit jaar kunnen wij als organisatie niets beginnen zonder VRIJWILLIGERS!

Om Timmerdorp goed te laten verlopen is het belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn tijdens de timmerdagen op woensdag en donderdag (vaders!). Vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren en bekenden: kom gezellig een dagje meehelpen en geniet van de enthousiaste kinderen! Ook voor niet timmerende vrijwilligers zijn er genoeg leuke taken, zoals helpen met knutselen, koffie rondbrengen, helpen bij brood bakken. Helpen kan een hele dag, maar een dagdeel mag ook. U wordt door ons met open armen ontvangen en goed verzorgd. Als uw kind meedoet aan Timmerdorp, dient u verplicht een vrijwilliger aan te melden die een dag(deel) helpt. Vrijwilligers moeten minimaal 16 jaar oud zijn!

 

Opgeven 

Opgeven kan via de JASS website: www.jasswaarland.nl vanaf vandaag, 5 juli.

En meldt je dan ook meteen een vrijwilliger aan? 😉

Op 19 juli sluit de inschrijving!

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen zich ook los aanmelden via de site, of via jasswaarland@gmail.com (gelieve niet via via, of via een appje. De mailbox wordt na de inschrijving altijd nog doorgespit op losse mails en appjes blijven soms ergens hangen)

Ben je ouder dan 16 jaar en wil je graag helpen tijdens Timmerdorp, geef je op!

 

Verfemmertjes

Dit jaar zijn we op zoek naar snoep/yoghurt/kwark-emmertjes voor het verven. Helpt u mee met sparen?, dan kunnen wij die goed gebruiken.

 

Tot ziens, tot JASS,

Cindy, Ingrid, Bart Chantal, Maikel, Kars, en Thomas