Verslag 3e avond Drieluik

Zaterdag 16 Maart was het alweer de laatste drieluik-avond.

Om 19.00 uur startten de leden van de JASS de avond met een super leuke act. Ze playbackte op verschillende liedjes van Jochem Myjer. Ze begonnen met ‘Wakker Worden’ en daarna volgde ‘Ik Slaap Weer Op De Bank Vannacht’. Dit hadden ze super leuk gedaan en iedereen vond het super grappig om deze act te zien. Dit was dus een goede binnenkomer van deze leuke avond.

Vervolgens moest het eerste groepje zich al klaar maken voor hun act. Je kon echt zien dat iedereen zich heel goed op had voorbereid. Er deden dit jaar 15 groepjes mee met de Drieluik. Iedereen had zich goed gekleed; denk aan pruiken, hakken, schmink en nog veel meer. Het decor was ook goed gebaseerd op de videoclip die bij het liedje hoorde.

Voor de Pauze waren er 8 acts met hele leuke en gezellige liedjes en na de pauze nog 7.

Na alle acts moesten nu de juryleden Rob de Leeuw, Petra Zutt en Rob Smit een winnaar kiezen. Dit was natuurlijk heel lastig voor hen omdat iedereen het zo leuk had gedaan. De jury lette voornamelijk op het decor, het uiterlijk, het playbacken en ook was het heel belangrijk dat ze het podium gebruikten.

Tijdens het overleg van de juryleden was er al een prijsuitreiking van het schaatsen.

Uiteindelijk was de jury er uit, dus was het tijd voor de prijsuitreiking van de avond zelf en van alle avonden in het algemeen.

 

Hier is een top 3 van de playbackshow en van de overall winnaars:

Playbackshow:

  1. De Boerenjongens
  2. De Voetbalboys
  3. De Duckie Girls

 

Overall winnaars:

  1. Girls Aloud
  2. Voetbalboys
  3. Duckie Girls

 

Het waren 3 geweldige en leuke avonden, Hopelijk tot volgend jaar!

 

Groetjes namens de JASS,

Hidde en Fleur.