Verslag van de Playbackshow (Drieluik 3/3)

Afsluiting Drieluik!

Afgelopen zaterdag werd de drieluik afgesloten met een geweldige playbackshow! De 16 teams hadden stuk voor stuk super hun best gedaan om een mooie act neer te zetten!  Aan de jury, bestaande uit Pien van Tol, Marion Kramer en Robin Monnik de lastige taak om hier de beste uit te halen!

De JASS beet de spits af met een act van Ron Brandsteder en Bonnie st.Claire met het liedje Dokter Bernard! Hilariteit alom want Roland vertolkte Bonnie en Marieke was Ron en patiënt Thomas was overgeleverd aan de deskundigheid van dokter Anja, en mocht u het liedje kennen, dit loopt niet zo goed af…

Bonnie in tranen om het verlies van haar geliefde en raakte weer aan de fles en de artsen met handen in hun haar want hun patiënt had het na een zware operatie helaas niet gehaald! Tijd dus voor wat vrolijkers op het podium en die werd gebracht door het team JJTN. Deze mannen playbackte het nummer Believer van Imagine Dragons, super goed gedaan jongens en dapper om zo als eerste van de teams op het podium te staan!

Verder werden er heel veel verschillende acts gedaan. Veel Nederlandse artiesten waren geliefd om na te doen waaronder Andre van Duin, de gebroeders Ko en de populaire Davina Michelle met ‘het duurt te lang’. Dit liedje was overigens in een feestjasje gestoken dus de hele zaal stond mee te zingen en te springen! Erg grappig was ook de act van de ’the Legends met hun optreden van de Dolly Dots. Vier jongens verkleed als  dames die het liedje ‘she’s a liar’ nadeden!

Dat ook de wat oudere nummers in trek zijn werd bewezen door de acts van de Burpees en de Flying Dutchmen. Zij deden de Village People met YMCA en de Spicegirls met Wannabe na wat ook weer super leuk was om naar te kijken!

Het slotact was ook echt slotactwaardig, een en al rock op het podium met een medley van de Golden Earring en Guns N’ Roses vertolkt door het team Golden Paradise. Zanger Axl en zijn muzikanten zongen de zaal plat! Zelfs de allerkleinste zaten met open mond te kijken naar het optreden! Super goed gedaan!

Na dit laatste optreden beklom Paul Bakker het podium om de uitslagen van het schoolschaatsen bekend te maken en zo had de jury de tijd om de acts te beoordelen en er een winnaar uit te halen.

 

En deze winnaar is geworden:
Golden Paradise met de medley van de Golden Earring en Guns N’ Roses!

Op de tweede plaats was geëindigd:
De Scandinavische Scooters met het liedje The Lazy Song van Bruno Mars!

En op de derde plek was geëindigd:
De kwebbelkontjes met het liedje 4life van Girlboss.

Allemaal van harte gefeliciteerd, jullie hebben het super goed gedaan!

 

Dan de overall uitslag, wie zijn de allerbeste van drieluik 2019?

Op de allereerste plaats:
De Scandinavische Scooters!

Als tweede zijn geëindigd:
De kwebbelkontjes!

En op de derde plek zijn geëindigd:
De Golden Paradise!

Van harte gefeliciteerd allemaal en veel plezier met jullie prijs!

Tot slot willen we een aantal mensen heel hartelijk bedanken, allereerst de kinderen voor hun enthousiaste deelname! De jury Pien, Marion en Robin voor hun leuke jurycommentaar en lastige taak om de acts te beoordelen! En in het bijzonder Mirjam van het Waarlands Dorpshuis, voor haar was dit haar laatste Jass evenement omdat zij eind deze maand gaat stoppen. Mirjam en Giel, super bedankt voor de leuke samenwerking al deze jaren dat wij gebruik hebben gemaakt van jullie Dorpshuis! Wij wensen jullie samen veel succes met wat op jullie pad komt!

 

Ons volgende JASS evenement is de Zapp met daarop volgend de Superster in juli!

Tot Ziens Tot Jass!

Groetjes Noortje