Welkom op de nieuwe Jass website

Het is jullie natuurlijk gelukt om op onze nieuwe website te komen! Leuk!! Het is even anders en dus wennen, maar wat ons betreft zeker een behoorlijke verbetering. Én helemaal van deze tijd. De Jass is weer klaar voor de toekomst!

Je aanmelden voor een van onze evenementen doe je vanaf heden via de website (ook als vrijwilliger). Klik via de ‘home’ pagina op je evenement of rechtstreeks naar de evenementen knop hierboven. Daarop zie je alle nodige informatie, mits al bekend natuurlijk. Voor de meeste van deze evenementen is het nodig dat je je aanmeld. Dit kan tegenwoordig ook als groepje, indien van toepassing. Ook betaal je of je ouders via de website je deelname met Ideal. Contante betaling kan nu nog wel maar we geven de voorkeur aan een betaling via Ideal. We maken gebruik van de betaalservice Mollie.

mollie logo

Na een ontvangstbevestiging email krijg  je dan je deelnamekaartje via de email. Deze print je uit of laat ‘m in je smartphone en neem ‘m dan mee naar het evenement en laat je deze zien bij binnenkomst, scannen en klaar.

Het is wel handig als je een account aanmaak en dan deze inloggegevens onthouden voor het gebruik bij een volgende keer. Dan gaat de inschrijving nog sneller!

Heb je vragen of opmerkingen, stel ze gerust! Via FB of het telefoonnr onder aan de site.

Succes en tot Jass