ZaPP 2024 is van start!

Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de 1e ZaPP avond. Deze editie strijden er negen teams tegen elkaar. De teams werden verwelkomd bij Sportschool de Geus in Broek op Langedijk. Nadat de jokers door de teams waren ingezet op hun favoriete onderdeel begon de avond.

 

Vier groepen starten met het bowlen en de andere vijf groepen speelden de Dutch games. Na een uur wisselde de teams om. Met het bowlen werden er heel wat spares en strikes gegooid. De Beunhazen hebben gewonnen met het bowlen. Het onderdeel Dutch games bestond uit tafelbiljart, stok vangen, warboel, advocaat bowlen, kat en muis spel, sjoelbak, sleeballen, kort door de bocht en het gatenkaas spel. In een vlot tempo werden deze spellen gespeeld en de punten bij elkaar verdiend. De Strijders van de dag scoorde goed op dit onderdeel en gingen er met de 1e plek vandoor.

 

Tussendoor tijd voor wat drinken en een lekkere reep. Vervolgens speelde we het spel ‘Lach je rot’. Er werden verschillende grappige vragen gesteld. Er kon uit drie antwoorden worden gekozen. Had je het juist antwoord goed verdiende je punten voor je team. De avond vloog voorbij … tijd om af te sluiten en de uitslag te bepalen.

 

Graag willen we de vrijwilligers bedanken voor hun inzet! Top dat jullie de spellen en het bowlen in goede banen hebben geleid. Wij als JASS kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige avond.

Dan hieronder de uitslag van de 1e avond:

De Mooie Zielen en De Beunhazen delen samen de koppositie na deze avond. Maar er volgen nog twee avonden waarin van alles kan gebeuren! De volgende avond is op zaterdag 18 mei as. Deze avond staat in het teken van Hunted door Waarland! Hou de W4 en de socials voor informatie in de gaten.

 

Tot ziens, tot JASS!

Ramon, Cindy, Miranda, Thomas en Irene