Drieluik

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voor jongens en meiden uit Waarland van groep 6, 7 en 8. Vanaf begin december kun je inschrijven voor Drieluik!

 

Op 3 zaterdagen of vrijdagen in januari,  februari en  maart kunnen jullie aan de slag met nieuwe denk, doe en creatieve spelletjes met je groepje. Natuurlijk gaan we de 2e avond weer o.a. apenkooien en sluiten we af op de 3e avond met een playbackshow.

Elke avond duurt van ongeveer 18:30u tot ongeveer 22:00u.

Als je dit allemaal leuk vindt, vorm dan een groepje met 4 vrienden en verzin een groepsnaam. Heb je geen groepje geef je dan ook op, wij proberen dan een leuk groepje te maken van 4 personen!  Dit kan vanaf begin december . We kunnen max. 24 groepen plaatsen dus wees er snel bij, vol = vol!

Geef op de eerste avond door  welke playbackact jullie van plan zijn te gaan doen, dus naam v/d artiest en titel.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”22px”][vc_btn title=”schrijf via deze knop jouw groepje in” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.jasswaarland.nl%2Fwinkelmand%2F|title:jaa!!%20inschrijven%20voor%20drieluik!!||”][vc_empty_space height=”12px”][vc_column_text]

Tellers en hulpen gezocht!

Natuurlijk hebben we altijd veel tellers en hulpen nodig want zonder deze hulp kunnen we het niet organiseren. Alle papa’s, mama’s, opa’s, en oma’s, ooms en tante’s zijn dus van harte welkom om mee te werken aan een plezierig, eerlijk en veilig verloop van de Drieluik avonden.

 

[dhvc_form id=”94″]

 

Kijk ook eens op de JASS Facebookpagina voor de actuele ontwikkelingen en op ons Youtube kanaal vinden jullie enkele filmpjes van Drieluik 2013 en andere evenementen van de JASS!

Tot ziens. Tot JASS

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]