Drieluik

Voor jongens en meiden uit Waarland van groep 6, 7 en 8.

Op 3 zaterdagen in januari,  februari en  maart kunnen de Waarlandse kinderen van groep 6. 7 en 8 in groepsverband aan de slag met leuke denk, doe en creatieve spelletjes en bezigheden.

De eerste avond staat in het teken van samen leuke spelletjes spelen. Met het spelen van spelletjes kunnen de kinderen punten verdienen, die bijdragen aan een totaaltelling over de 3 avonden heen.
De avondwinnaars worden uiteraard beloond voor hun prestaties.

De tweede avond is een combinatie van sport en knutselplezier. De Waarlandse sporthal wordt omgetoverd tot een heuse ‘apenkooi’. Diverse groepjes mogen tegelijkertijd de apenkooi betreden en zorgen dat ze níét getikt worden door de groep tikkers. Deze enerverende activiteit wordt afgewisseld met een leuke knutselopdracht, waarbij ieder groepje voor de mooiste creatie gaat. Het knutselproject is ieder jaar anders! Denk aan knikkerbanen, totempalen bouwen of robots van oude huishoudelijke apparatuur. De zalen zijn geopend voor publiek om dit schouwspel van dicht bij te mogen meemaken

De derde avond sluiten we de Drieluik af met een playbackshow. De kinderen bereiden in de weken ervoor een leuke act voor, die ze op deze finale-avond aan het grote publiek tentoon mogen spreiden.
Een vakkundig samengestelde jury beoordeeld de acts op basis van originaliteit, uitvoering, kleding en dans. Ook op deze avond is publiek van harte welkom.
Dus houdt de W4 in de gaten om de juiste data in uw agenda te noteren.

Elke avond start rond 18:30u en eindigt ongeveer 22:00u.

Vrijwilligers zijn welkom
Voor de spelletjes avond en de knutsel/apenkooiavond kunnen we extra handen altijd goed gebruiken.
Tellers en tikkers voor de apenkooi, spelbegeleiders etc. Zonder deze hulp kunnen we het niet organiseren. Alle papa’s, mama’s, opa’s, en oma’s, ooms en tante’s zijn dus van harte welkom om mee te werken aan een plezierig, eerlijk en veilig verloop van de Drieluik avonden.

Kijk ook eens op de JASS Facebookpagina voor de actuele ontwikkelingen en andere evenementen van de JASS!

Tot ziens. Tot JASS