Zapp

Wat is ZaPP?

Een serie van 3 avonden in het voorjaar voor de jeugd vanaf de 1ste klas van het
voortgezet onderwijs t/m 16 jaar. Zij strijden in groepjes om de beste prestaties per avond en op de laatste avond de beste overall! Zie onderstaand bericht als voorbeeld.

Hallo ZAPPERS,

ZAPP 2015 is een errug gezellig evenement geworden ! Zaterdag 11 april j.l. gingen we van start. De avond werd een mix van “alles mag op vrijdag” en “party & co”, dus dat was lachen !! Dit alles afgewisseld met wat chill-momenten aan de bar met een frissie en chippie.

De tweede avond was een groot success. Er werden wedstrijden gehouden met 2 aquarollers. Dat het geen dagelijkse bezigheid is, bewezen de jongens en meiden die avond. Het was af en toe hilarisch om te zien hoe ze soms over elkaar heenvielen. Aquarollen is blijkbaar aanstekelijk, want spontaan werd een team van Vaders en een team van Jass-ers gevormd. De vaders wonnen dit glansrijk. De Jass-mannen hadden duidelijk andere dingen te doen.
Na de aquarollers was het tweede deel van de avond aan de beurt. De befaamde Quiz werd gespeeld. De algemene kennis van de deelnemers werd flink op de proef gesteld.
Maar, zoals altijd, was het vooral gezellig. TOP!! jongens en meiden.
Kijk voor het beeldverslag bij de knop “Foto’s”. Deze zijn die avond gemaakt door Irene Zutt.