Drieluik 2017 (inschrijving gesloten!)

logo-jass-drieluikJass Drieluik 2017

Hallo jongens en meiden uit Waarland van groep 6, 7 en 8. Hier zijn we weer!! Jullie kunnen je  weer opgeven voor de drieluik. Drie avonden lang vette lol met je groepje en op jacht naar eeuwige roem.

Op zaterdag 14 januari, zaterdag 11 februari en zaterdag 4 maart kunnen jullie aan de slag met weer nieuwe en gouwe ouwe denk, doe en creatieve spelletjes met je groepje. Traditiegetrouw gaan we de 2e avond o.a. apenkooien en sluiten we af op de 3e avond met een playbackshow. Elke avond is vanaf ongeveer 18:30u tot ongeveer 22:00u. Als je dit allemaal leuk vindt, vorm dan een groepje met 4 vriend(inn-)en en verzin een leuke groepsnaam en alvast jullie playback-act. Heb je even geen groepje, geef dan jezelf als reserve op bij Marieke Stam, die zet je op de reservelijst (06-34704548).

Je kunt alleen je hele groepje aanmelden! Kies het evenement “Drieluik 2017”.  Vervolgens betaal je  €40,-p/per goepje via Ideal. Na betaling ontvang je via email de bevestiging. Makkelijk hé! 3 avonden lol voor weinig!

Opgave is mogelijk vanafzaterdag 10 december t/m woensdag 14 december.
Wij kunnen max. 24 groepen plaatsen dus wees er snel bij, vol = vol!

Dus schrijf je groepje nu in.

Maar mochten jullie problemen ondervinden bij de aanmelding, bel mij (Rob) voor informatie of instructie. (06-33033 892)

Geef op de eerste avond (14 januari) door aan DJ Fred welke playback-act jullie van plan zijn te gaan doen, dus naam v/d artiest en titel. Dit moet zo vroeg om te voorkomen dat er meerdere dezelfde nummers te horen en te zien zijn op de playback avond. Het muziekbestand (beste kwaliteit) lever je uiterlijk de 2e avond in.

Natuurlijk hebben we ook dit jaar veel tellers en hulpen nodig want zonder deze hulp kunnen we het niet organiseren. Alle ouders, opa’s, en oma’s, ooms en tante’s, broers of zussen (16+) zijn dus van harte welkom om mee te werken aan een plezierig, eerlijk en veilig verloop van de Drieluik avonden. Geef via het aanmeldformulier op de website www.jasswaarland.nl aan (achter je naam) wanneer jullie beschikbaar zijn (14-1 en/of 11-2). Bij het apenkooien hebben al wel voldoende vrijwilligers.

Kijk ook eens op de JASS FacebookYoutube voor fun, foto’s en films.

 

Tot ziens. Tot JASS

Noortje, Irene, Marieke, Sander en Rob Smit

 

Jass Drieluik 2016, 1e avond