Wat was het weer leuk!! 1e avond Drieluik 2017

De Motormuizen wonnen de knutsel opdracht

Wat was het weer leuk!!

De eerste drieluik avond zit erop! Negentien teams uit de groepen 6, 7 en 8 gingen de sportieve strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te scoren om zo op die felbegeerde eerste plaats te eindigen! Het team de kaashazen moesten het helaas zonder Pieter van Dam doen maar gelukkig kwam reddende engel Tim Beets en hij kon zo invallen bij de mannen waardoor het groepje weer compleet was! Leuk om te zien dat iedereen weer zijn best had gedaan om een mooi teamshirt te maken! Om kwart over zes begonnen dertien teams met de spelletjes. De indeling van de spellen was iets anders dit jaar. Ieder spel stond dubbel opgezet en duurde 12 minuten. Sjoelen was weer neergezet en ook de kledingrun stond weer opgesteld met als leuk element een selfie maken van jezelf als je alle kledingstukken aangetrokken had! Dit leverde hilarische foto’s op! Boggle hadden we ook in een nieuw jasje gestoken, eerst het woord goed uitbeelden en daarna ping pong balletjes in bekertjes proberen te gooien!

Tijdens de spelletjes waren er zes groepjes aan het knutselen. De opdracht was om een knikkerbaan te maken en er voor zorgen dat de knikker er zo lang mogelijk over doet voordat de knikker bij het einde is. Ook werd er gekeken naar samenwerking en originaliteit. Met veel rollen karton en lege verpakkingen werden de meest bijzondere creaties gemaakt!

Om kwart over acht was er een centrale pauze en kon iedereen even uitrusten en genieten van een lekker zakje snoep. Na een kwartier gingen we weer van start en rond tien uur was de prijsuitreiking. Hieronder de uitslagen:

De winnaars van de spelletjes waren de Big Smile! Goed gedaan meiden!

De winnaars van de knutselopdracht waren de Motormuizen!

Dan is de tussenstand als volgt:

 1. Chillgirls

  ‘Big Smile’ de winnaars van de spelletjes

 2. Big Smile
 3. Blije Blondjes
 4. Yolo Gangsters
 5. Familie Von Trapp
 6. Dramaqueens
 7. Motor muizen
 8. Knuffelige Teddybeertjes
 9. The Cuties
 10. The Watermonkey’s
 11. The Rockers
 12. BFF’s
 13. The Survivor meiden
 14. The Badboys
 15. The Victors
 16. Yolopoepjes and the Q-gamers
 17. Cromo Taggers
 18. KnuffeligeTeddybeertjes
 19. De Kaashazen
 20. Het Beste Team

 

Op 11 februari is de volgende drieluikavond en gaan we apenkooien en spelletjes doen! Denk weer aan je sportschoenen en drinken en vergeet ook niet om de muziek mee te nemen voor de playbackshow op de derde avond (op een cd of usb)!

Graag willen we iedereen bedanken die aan deze avond heeft meegewerkt, de vrijwilligers, EHBO, het dorpshuis,  en natuurlijk alle kinderen! Het was weer een geslaagde avond!

<iframe width=”850″ height=”478″ src=”https://myalbum.com/embed/EDUQOR5UsB6c” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

Tot de volgende drieluik, tot JASS!

Noortje Boekel