Verslag JASS Drieluik 2e avond 

Wat was het weer een leuke avond vorige week met alweer de tweede avond van de drieluik. De eerste zes teams gingen van start met apenkooien. Twee keer 20 minuten zorgen dat je zo weinig mogelijk getikt word! En dat was knap lastig wat de tikkers waren goed op dreef! Ze hebben dan ook de hele avond hun longen uit hun lijf gerend! Gelukkig waren ze met voldoende zodat er af en toe afgelost kon worden! Vier teams begonnen met bekertjes stapelen;  om een hoepel een rondje bekertjes neerzetten en zo omhoog werken om een zo hoog mogelijke toren te maken! De overige 7 teams begonnen met braintrain en zintuigspelletjes.

De Rockers vielen in de prijzen (foto zonder Finn helaas)

Kijken, ruiken en proeven! Een paar kinderen vonden dat maar niets, iets op eten wat je niet ziet. Dat smaakt toch soms heel anders dan dat je ziet wat je eet! Bij braintrain was het de kunst om in een minuut zoveel mogelijk voorwerpen te onthouden. Er waren drie varianten; een tafel met gekleurde voorwerpen, een tafel waarbij je gewoon moest onthouden wat er op tafel lag en een tafel waarbij je twee bij elkaar behorende voorwerpen moest zoeken en onthouden! Het ging er bij de teams flink fanatiek aan toe! Tussendoor was er nog een pauze zodat de vrijwilligers even een momentje rust hadden! Om kwart voor tien hadden de teams alle onderdelen gehad en kon de uitslag bekend worden gemaakt!

Uitslag apenkooien:

1.Yologangsters

2.The Rockers

3.De Kaashazen

Super gedaan mannen! Hopelijk smaakte de bananensoes erg lekker!

Uitslag spelletjes:

1.The Rockers

2.De Survivor meiden

3.Motormuizen

De Survivor meiden deden goeie zaken deze avond!

Tussenstand na de 2e avond:

1 Motor Muizen
2 Familie VonTrapp
3 Dramaqueens
4 Blije Blondjes
5 YoloGangsters
6 Chillgirls
7 The Rockers
8 DeSurvivormeiden
9 KnuffeligeTeddybeertjes
10 BigSmile
11 Het Beste Team
12 TheCuties
13 TheWatermonkey’s
14 De Kaashazen
15 TheVictors
16 BFF’s
17 CromoTaggers
18 YolopoepjesandtheQ-gamers
19 TheBadboys

 

De derde en laatste avond is de playbackshow! Er word overal al flink geoefend! Wij van de Jass zijn reuze benieuwd naar de optredens dus zet m nog even op de laatste weken met oefenen dan gaan we er een spetterende slotavond van maken!

Tot slot willen we alle vrijwilligers bedanken die weer hebben meegeholpen aan deze avond! Begeleiders, EHBO en het Dorpshuis. Super!

We zien jullie allemaal 4 maart weer! Tot dan,tot Jass!

Groetjes Noortje Boekel
kijk voor de foto’s van avond 1&2 via https://myalbum.com/jasswaarland