Drieluik 2019: geef je groepje snel op

Beste jongens en meiden van groep 6,7 en 8! 

Vanaf  30 november kunnen jullie je weer opgeven voor de DRIELUIK 2019! Zaterdag 12 januari, zaterdag 9 februari en zaterdag 9 maart staan weer in het teken van spelletjes en leuke opdrachten! Ook hebben we weer een super leuke knutsel bedacht voor de tweede avond en gaan we lekker apenkooien! Als afsluiting op de derde avond is er de spetterende playbackshow! De voorwaarden om met Jass Drieluik mee te kunnen doen zijn: Kinderen vanaf groep 6 t/m groep 8. Je moet in Waarland wonen of hier op school zitten. Van gezelligheid houden en een beetje lef hebben. En je hebt een groepje dat uit 4 personen bestaat. Dus maak gauw een groepje van 4, bedenk samen een originele groepsnaam (Deze bij de opgave graag vermelden!) en geef je op via de site van de JASS! Lukt het niet om een groepje te vormen meldt je dan even aan bij Noortje Boekel (tel.0651588501), dan kijken wij of we een leuk groepje voor je kunnen vormen. Je groepje opgeven kan tot 10 december! 

Zodra je groepje compleet is bedenk dan ook alvast een leuke playback-act zodat jullie deze de eerste avond door kunnen geven aan onze DJ Thomas Bakker!  

Het liedje zelf mag de tweede avond worden ingeleverd op een usb-stickie. Mochten er groepjes zijn met het zelfde liedje dan geldt wie als eerste aangemeld is.  

We zullen deze avonden ongeveer 18:30u starten en rond 22:00u weer eindigen. De kosten voor deze avonden zijn 11,00 euro en kun je meteen voldoen bij de opgave via I-Deal.  

Deze avonden kunnen we natuurlijk niet zonder hulp van vrijwilligers, bij de aanmelding dient in ieder geval 1 vrijwilliger te worden opgegeven (het is mogelijk om bij het opgeven aan te geven welke avond je kunt) maar meerdere mag natuurlijk altijd want we kunnen jullie hulp goed gebruiken! 

Mocht je dit nu lezen en wil je ook graag helpen (en je bent ouder dan 16 jaar) maar hebt geen direct lijntje met de drieluik dan kun je je aanmelden via jasswaarland@gmail.com of noortjeboekel@gmail.com

Via deze link kun je je groepje aanmelden

We hopen weer op een heleboel aanmeldingen! 

Tot ziens, Tot JASS!! 

 

Groetjes Marieke, Roland, Rob B, Rob S, en Noortje