Drieluik Playbackshow a.s. zaterdag wordt weer het hoogtepunt van het jaar!

Zaterdag 4 maart is de laatste avond van de drieluik en dit word afgesloten met een spetterende playbackshow! Ieder team heeft weer een mooi, leuk of grappig liedje ingestudeerd en ook de JASS leden hebben voor deze avond een leuke act ingestudeerd en zullen als eerste van deze avond op het podium verschijnen om de avond te starten! Zo gaan we er met zijn allen een mooie muzikale avond van maken!

Dit jaar hebben we ook weer een jury bestaande uit drie bekende mensen die in Waarland wonen of werken om jullie acts te beoordelen! Dat zal nog een hele kluif worden om uit 19 liedjes de beste te kiezen!

Alle drieluikers mogen om 18.45u aanwezig zijn
om 19.00u starten we de avond. Via de hoofdingang mogen jullie naar binnen en in de huiskamer mogen jullie je spullen neerleggen en omkleden. (Om in de huiskamer te komen loop je langs het podium.)

De spetterende avond kan alleen als er veel publiek is! Ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s, ooms, tantes en vrienden, kom gezellig met zijn allen kijken!! Rond tien uur zullen we klaar zijn en worden de winnaars bekend gemaakt van de playbackshow en van de totale drieluik.

Tijdens de pauzes geeft de dansgroep van Juf Nathalie een mooi optreden en tijdens het juryberaad zal Paul Bakker van de schaatsclub de schaatsdiploma’s uitreiken aan onze schaatstoppers!

Het beloofd dus een super leuke en gezellige avond te worden! Tot zaterdag, tot JASS!