Supersterren van Waarland, geef je op!

SUPERSTER !!

Zondag 3 juli 2022 kunnen de kinderen weer strijden om de titel: Superster!

Al 46 jaar organiseren JASS en zwembad Waarland een superleuke spelletjes dag.
We gaan weer lekker veel spellen doen, zowel in het zwembad als op het terrein zelf. We hebben nieuwe spellen bedacht, onder meer met de nieuwe tokkelbaan op het achterveld, maar natuurlijk zijn ook de tokkelbaan en de stormbaan er weer. We starten om 10 uur en sluiten rond 15 uur weer af.
Het wordt weer helemaal leuk en wij hebben er alvast veel zin in!

Zwembad - natuurbad Waarland

Om mee te kunnen doen moet je in groep groep 3 t/m 8 zitten. Je woont in Waarland wonen of je zit hier op school. Verder is het belangrijk dat je niet bang bent voor wat nattigheid en groene zeep….
Jullie worden allemaal ingedeeld in groepen van je eigen leeftijd en gaan dan onder begeleiding de spellen af. Je krijgt uiteraard ook wat drinken, wat lekkers tussendoor en een hotdog met de lunch.

We houden rekening met alle leeftijden!
Groep 3 let op, want dit is echt heel leuk om mee te doen. We houden rekening met jullie zwemdiploma’s en hebben voor jullie een aantal aparte spellen.
Ook de sterren uit groep 8 kunnen zich lekker uitleven, dus doe lekker mee nu je nog mag!

Opgeven doe je vanaf 10 juni via de inschrijfpagina.: De inschrijving sluit definitief op 20 juni as. De kosten zijn: € 4,- per deelnemer, te voldoen bij opgave via iDeal.

Alle ouders willen natuurlijk graag komen kijken. Kom dan ook even helpen, want dan kun je de hele dag van de kinderen genieten én je word je door ons in de watten gelegd. Elke ouder maar ook ooms, tantes, opa’s of oma’s, maar ook oudere (12+) broers of zussen of oud-deelnemers is geschikt als vrijwilliger om een groepje te begeleiden of een spel te regelen.

Tot ziens op 3 juli 2022, tot JASS!

Rob B, Bart, Roland en Miranda