Timmerdorp 2019

Howdeyyy cowboys en cowgirls!

Wij gaan Waarland voorzien van saloons, sheriffs, rodeo-arena’s, stallen, pokerlocaties, en nog veel meer gebouwen die je tegen kan komen bij het thema:

Wild West, Waarland op zijn best!

Oftewel, Timmerdorp komt er weer aan! We gaan Waarland omtoveren in een Wild West-dorpje, vol met cowboys (Lucky Luke of Billy The Kid), cowgirls (Calamity Jane), indianen, sheriffs en barmannen/vrouwen in de saloon.

Wie helpt er mee met het bouwen van een prachtige Wild West-dorp in Waarland?

Woon je in Waarland en zit je momenteel in groep 3 t/m 8, dan mag je meedoen met Timmerdorp. Geef je op en leef je drie dagen uit met hout, hamers, zagen en verfkwasten!

Timmerdorp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, op 21, 22 en 23 augustus 2019 en wordt gehouden op het speelterrein van de Lantmanstraat.

De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan hutten bouwen. De kinderen van groep 7 en 8 gaan een vlot bouwen.

Op vrijdagavond zullen de vlotten te water gaan voor de vlottenrace in ons prachtige zwembad.

De kosten van deelname voor alle drie dagen Timmerdorp bedragen € 15 per kind.

Ook dit jaar kunnen wij als organisatie niets beginnen zonder VRIJWILLIGERS! Om timmerdorp goed te laten verlopen is het belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn tijdens de timmerdagen op woensdag (vaders!) en donderdag. Het is verplicht om een dag(deel) te komen helpen! Dus vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren en bekenden: kom gezellig een dagje meehelpen en geniet van de enthousiaste kinderen! Ook voor niet timmerende vrijwilligers zijn er genoeg leuke taken, zoals helpen met knutselen, koffie rondbrengen, helpen bij brood bakken. Helpen kan een hele dag, maar een dagdeel mag natuurlijk ook. U wordt door ons met open armen ontvangen en goed verzorgd.

Opgeven

Opgeven kan via deze link vanaf 14 juni 2019.

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen zich ook los aanmelden via de site, of via miranjonker@gmail.com. Ben je ouder dan 14 jaar en wil je graag helpen tijdens timmerdorp, geef je op!

Tot ziens, tot JASS,

Miranda, Irene, Cindy, Martine Ingrid, Kars, en Thomas