Timmerdorp 2022

’s Nachts na twaalf uur, als de kerkklok luidt, komen de spoken, geesten, weerwolven, heksen en andere griezels tot leven in de vervallen spookhuizen van Spookstad Waarland. Onderling klagen ze tegen elkaar over hun vervallen huizen. Ze zijn allemaal wel toe aan een nieuwe woning. Daar gaan we eind augustus voor zorgen, want het is dan weer tijd voor Timmerdorp!

Dit jaar gaan we Waarland laten spoken en griezelen, want we gaan een heuse spookstad bouwen.

 

Woon je in Waarland en zit je momenteel in groep 3 t/m 8, dan mag je meedoen met Timmerdorp. Geef je op en leef je drie dagen uit met hout, hamers, zagen en verfkwasten!

 

Timmerdorp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, op 24, 25 en 26 augustus 2022 en wordt gehouden op het terrein achter het zwembad.

 

De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan griezelhutten bouwen. De kinderen van groep 7 en 8 gaan een spookvlot bouwen. 

Op vrijdagavond zullen de vlotten te water gaan voor de vlottenrace over de woeste golven van het zwembad.

 

De kosten van deelname voor alle drie dagen Timmerdorp bedragen € 15 per deelnemer. Alle deelnemers dienen op woensdag en donderdag zelf lunch mee te nemen! Ook moeten alle deelnemers zelf een eigen flesje of beker mee te nemen (voorzien van naam is wel handig).

 

Ook dit jaar kunnen wij als organisatie niets beginnen zonder VRIJWILLIGERS! Om Timmerdorp goed te laten verlopen is het belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn tijdens de timmerdagen op woensdag (vaders!) en donderdag. Vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren en bekenden: kom gezellig een dagje meehelpen en geniet van de enthousiaste kinderen! Ook voor niet timmerende vrijwilligers zijn er genoeg leuke taken, zoals helpen met knutselen, koffie rondbrengen, helpen bij brood bakken, of de shirts van de vrijwilligers wassen. Helpen kan een hele dag, maar een dagdeel mag natuurlijk ook. U wordt door ons met open armen ontvangen en goed verzorgd. Als uw kind meedoet aan Timmerdorp, dient u verplicht een vrijwilliger aan te melden die een dag(deel) helpt.

 

Opgeven 

Opgeven kan via de bestelpagina vanaf 1 juli.

En meldt je dan ook meteen een vrijwilliger aan? 😉

Op 10 juli sluit de inschrijving!

 

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen zich ook los aanmelden via de site, of via jasswaarland@gmail.com.

Ben je ouder dan 14 jaar en wil je graag helpen tijdens Timmerdorp, geef je op!

Lakens en emmertjes

Dit jaar zijn we op zoek naar oude witte schone lakens en yoghurt/kwark-emmertjes. Helpt u mee met sparen?, dan kunnen wij die goed gebruiken.

 

Tot ziens, tot JASS,

Irene, Cindy, Ingrid, Chantal, Ramon, Bart, Kars, en Thomas