Timmerdorp 2023

Wie houdt er nou niet van Mickey Mouse, Peter Pan, Donald Duck, Jack Sparrow, Frozen of bijvoorbeeld Sneeuwwitje. En zo zijn er nog vele andere Disney-figuren, boeken en films. Dat komt mooi uit, want in augustus is het weer tijd voor Timmerdorp!

 

Dit jaar gaan we Waarland omtoveren in een magische Disney-wereld. En omdat er zoveel boeken en films zijn, kun je er alle kanten mee op. 

    

Woon je in Waarland en zit je momenteel in groep 3 t/m 8, dan mag je meedoen met Timmerdorp. Geef je op en leef je drie dagen uit met hout, hamers, zagen en verfkwasten!  

 

Timmerdorp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie, op 30 en 31 augustus en 1 september 2023 en wordt gehouden op het terrein achter het zwembad.  

 

De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan gebouwen timmeren die in een Disney-film of -boek voorkomen. De kinderen van groep 7 en 8 gaan een vlot bouwen in het teken van een Disney gebouw/boot/schip.  

 

Op vrijdagavond zullen de vlotten te water gaan voor de vlottenrace over de magische golven van het zwembad. 

 

De kosten van deelname voor alle drie dagen Timmerdorp bedragen €17 per deelnemer. Alle deelnemers dienen op woensdag en donderdag zelf lunch mee te nemen! Ook moeten alle deelnemers zelf een eigen flesje of beker mee te nemen (voorzien van naam is wel handig). 

 

Ook dit jaar kunnen wij als organisatie niets beginnen zonder VRIJWILLIGERS! Om Timmerdorp goed te laten verlopen is het belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn tijdens de timmerdagen op woensdag (vaders!) en donderdag. Vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren en bekenden: kom gezellig een dagje meehelpen en geniet van de enthousiaste kinderen! Ook voor niet timmerende vrijwilligers zijn er genoeg leuke taken, zoals helpen met knutselen, koffie rondbrengen, helpen bij brood bakken, of de shirts van de vrijwilligers wassen. Helpen kan een hele dag, maar een dagdeel mag ook. U wordt door ons met open armen ontvangen en goed verzorgd. Als uw kind meedoet aan Timmerdorp, dient u verplicht een vrijwilliger aan te melden die een dag(deel) helpt. Vrijwilligers moeten minimaal 16 jaar oud zijn! 

 

Opgeven  

Opgeven kan via de JASS site: www.jasswaarland.nl vanaf vandaag, 30 juni. 

En meldt je dan ook meteen een vrijwilliger aan? 😉 

Op 16 juli sluit de inschrijving! 

 

Vrijwilligers 

Vrijwilligers kunnen zich ook los aanmelden via de site, of via jasswaarland@gmail.com 

Ben je ouder dan 16 jaar en wil je graag helpen tijdens Timmerdorp, geef je op!  

 

Lakens en emmertjes 

Dit jaar zijn we op zoek naar oude witte schone lakens en yoghurt/kwark-emmertjes. Helpt u mee met sparen?, dan kunnen wij die goed gebruiken.  

 

Tot ziens, tot JASS,  

Cindy, Ingrid, Chantal, Maikel, Kars, en Thomas