Timmerdorp 2023: Disney

Programma

Bijgaand het programma voor Timmerdorp 2023.

 

Woensdag 30 augustus:

09:30 uur                                Vrijwilligers hutten aanwezig.

10:00 uur                                De groepen 3 t/m 6 verzamelen zich op het terrein achter het zwembad. De entree naar Timmerdorp is achter het zwembad langs, over het pad van Piet Stoop. Hier kunnen ook de fietsen neergezet worden.
Let op: voor 10.00 uur mag je nog niet het terrein op!

10:15 uur                                Het vormen van groepjes en uitleg Timmerdorp op het terrein.

10:30 uur                                Starten met timmeren.

10:45 uur                                Vrijwilligers vlotten aanwezig.

11:00 uur                                De groepen 7 en 8 melden zich voor het bouwen van de vlotten, krijgen uitleg en maken groepen. Ook de vrijwilligers voor de vlotten aanwezig.

12:30 uur – 13:00 uur            Alle deelnemers lunchen buiten het terrein, op de lunchplaats. De vrijwilligers kunnen lunchen in de tent. Iedereen dient zelf lunch mee te nemen!

15:00 uur                                Tijd om te stoppen.

 

Donderdag 31 augustus:

09:30 uur                                Vrijwilligers aanwezig.

10:00 uur                                Alle groepen starten met timmeren. Vandaag moeten de bouwwerken afgetimmerd worden.

12:30 uur – 13:00 uur            Alle deelnemers lunchen buiten het terrein, op de lunchplaats. De vrijwilligers kunnen lunchen in de tent. Iedereen dient zelf lunch mee te nemen!

15:00 uur                                Tijd om te stoppen.

 

Vrijdag 1 september:

10:30 uur                               Alle deelnemers komen in oude kleding, want we gaan de hutten en vlotten schilderen, met verf op waterbasis.
Als er veel zin is, kunnen we ook nog een uurtje timmeren.

12:30 uur                                Tijd om op te ruimen en naar huis om te schaften.

16:30 uur                                Alle deelnemers komen naar het terrein om het magische Disney-dorp te bekijken. Kom op stevige schoenen i.v.m. spijkers die nog her en der liggen!!! Verkleed als een van de vele Disney-figuren is natuurlijk altijd leuk, maar slippers is niet handig! Ook gaan de kinderen patat eten in de bouwwerken en bij de vlotten.

17.30 uur                                Timmerdorp open voor publiek. De snackwagen van BGK zal ook weer aanwezig zijn voor een snack.

19:00 uur                                Start vlottenrace in het zwembad.

20:30 uur                                Prijsuitreiking vlotten en afsluiting Timmerdorp.

 

Zaterdag 2 september:

8.00 uur                                  Afbreken en opruimen Timmerdorp. Alle hulp is welkom.
Neem zelf een koevoet en/of hamer mee. Handschoenen en stanleymesjes zijn ook wel handig. Trek ook hier weer stevige schoenen aan.

 

 

 

 

Vrijwilligers

Timmerdorp kan zoals altijd niet zonder vrijwilligers. Eerder hebben wij gemeld dat de vrijwilligers minimaal 16 jaar moeten zijn. Een uitzondering hierop wordt gemaakt als één van de ouders/verzorgers/volwassene zichzelf ook heeft opgegeven als vrijwilliger. Dan is de minimale leeftijd 14 jaar.

 

 

Dit is nog belangrijk deze dagen

 • Trek schoenen aan met dikke zolen (met gympies, slippers of rubberlaarzen mag je het terrein niet op). Tip: je oude winterschoenen!
 • Iedereen neemt een eigen flesje mee! Er staan kannen met Limonade om deze te vullen.
 • Neem iedere dag lunch mee, zowel deelnemers als vrijwilligers! Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.
 • Denk aan zonnebrand als het heel mooi weer is.
 • Neem een hamer en een (goed ingepakte) zaag mee. Zet je naam er duidelijk op.
 • Heb je geen zaag dan hebben wij er een voor je.
 • Als je vrijdag zelf verf wil meenemen, dan mag de verf alleen op waterbasis zijn.
  Je moet de verf eerst door ons laten goedkeuren.
 • Voor de vlottenbouwers: TIJDENS DE VLOTTENRACE ZIJN SCHOENEN VERPLICHT! Zonder schoenen mag je niet meedoen aan de race!
 • Neem natuurlijk ook je goede humeur mee!

 

Ouders en verzorgers, willen jullie er rekening mee houden dat de kinderen eerder thuis kunnen komen bij extreme weersomstandigheden. We streven er naar om alle kinderen tot 15:00 uur op het terrein te houden, maar we kunnen dit nooit helemaal overzien. Het is wel de bedoeling dat alle kinderen tot 15:00 uur blijven.

Mochten er problemen zijn, moet dit bij de JASS-leden worden gemeld, zodat we het kunnen oplossen. De JASS leden zijn te herkennen aan de rode shirts. Als je vragen hebt kom dan naar één van ons toe. Tijdens Timmerdorp zijn we ook bereikbaar op 06-23718882 (Thomas) of 06-20747693 (Cindy)

 

De vrijwilligers die zich hebben opgegeven om te helpen met Timmerdorp krijgen informatie per email. Mocht u geen mail hebben ontvangen dan verzoeken wij u om op de desbetreffende dag om 9.30 uur aanwezig te zijn. U krijgt dan alsnog de informatie van ons.

 

Wij hopen dat iedereen een fantastisch Timmerdorp mag beleven!

 

 

Kars, Ingrid, Chantal, Maikel, Cindy en Thomas