ZAPP 2020

ZAPP 2020 = 5 september & 3 oktober!

Na maanden van sociale isolatie gaat de JASS dit najaar alsnog een gezellige ZAPP organiseren. Dus de Waarlander jeugd van 12-15 jaar, kan zich zo langzamerhand gaan warm draaien voor de ZAPP-2020-cup !!

Deze bestaat uit 2 avonden: op zaterdag 5 september en zaterdag 3 oktober. Er hebben zich 10 teams ingeschreven, dus dat wordt een gezellige boel.

Check wel ff wie er ook alweer in jouw team zit, en breng elkaar op de hoogte van het volgende programma. Zodat je hele team compleet is bij aanvang van de ZAPP, en je niet last-minute nog op zoek moet naar een invaller …

Op 5 september gaan we meteen van start met de prutrace. Daarna iedereen even snel thuis douchen (prut uit je oren!) en dan gaan we daarna in het dorpshuis verder met de quiz …

Zaterdag 3 oktober hebben we eerst een spelprogramma,

Daarna kan iedereen weer zijn mooiste outfit tevoorschijn halen voor hét casino! Let op: ook dit jaar krijg je weer extra fiches als je in je mooiste “gala”verschijnt. Dus je hebt nog even … Trek de kledingkasten alvast open op zoek naar een mooie jurk (hakken?) stropdas, colbertje, giletje, vlinderstrik etc. En doe je best !!! Als het hele team in mooi gala verschijnt, doe je bovendien mee voor de groepsprijs.

Wij hebben er zin in, tot zaterdag 5 september !!