Doe je mee met de Dropping 2021? #meemaken

Dropping 2021 komt eraan!

Jongens en meiden van groep acht en middelbare school!

Op zaterdag 6 november mogen wij, de leden van de Jass eindelijk weer de Dropping organiseren! De route die we vorig jaar zouden gaan lopen hebben we er weer bijgepakt en we gaan er weer een bloedstollende tocht van maken waarbij we jullie flink de stuipen op het lijf gaan jagen!

Dus durf je het aan om mee te doen, zit je in groep 8 of op de middelbare school, ben je niet ouder dan 16 jaar en heb je zin in een avondje griezelen? Maak dan een groepje van minimaal 5 en maximaal 8 personen en geef je op via de site www.jasswaarland.nl. 25% van je groepje mag van buiten Waarland komen. De kosten zijn 5 euro p.p.

Bij de inschrijving van je groepje dient er minimaal 1 vrijwilliger (min.18 jaar) aangemeld te worden. Maar meer mag natuurlijk altijd! Wel is het zo dat er per groepje maar 1 begeleider mee gaat. Wil de vrijwilliger graag schrikeffect zijn mag dat uiteraard wel met meerdere personen!

Geef je geen groepje op maar wil je wel graag een groepje begeleiden of schrikeffect spelen, of heb je nog vragen mbt tot de dropping neem dan contact op met Noortje Boekel tel.06-51588501.

Je kunt je groepje opgeven vanaf 1 oktober t/m zondag 17 oktober.

Doe het snel want er kunnen 16 groepjes meedoen dus vol=vol!

Na de sluiting van de inschrijving volgt verdere info via de W4, de socials en de site dus houd deze goed in de gaten!

Tot gauw, tot Jass!

klik hier voor het inschrijving van je groepje

Groetjes Cindy, Chantal, Irene, Rob S, Bart en Noortje