JASS blij met donaties Tour de Soes en Rotary

Tour de Soes 2018 is alweer even achter de rug. Een jaarlijks terugkerend fietsevenement op de eerste zondag van juli. Een initiatief van lokale Rotary clubs waarbij geld wordt ingezameld voor goede doelen middels een sportieve fietstocht door het mooie Noord-Holland. De goede doelen die de Rotary clubs dit jaar hadden uitgekozen waren de verschillende jeugdorganisaties én timmerdorpen in de omgeving. Namens Rotary Club Harenkarspel was ook JASS uitgenodigd om voor zowel Timmerdorp alsmede voor de algemene jeugdactiviteiten een cheque met een mooi bedrag op te komen halen. Deze uitreiking was afgelopen woensdagavond 19 september bij de Golfbaan van Dirkshorn. Samen met de Rotary clubs van Den Helder, Schagen en Anna Paulowna werden diverse timmerdorpen uit de voormalige gemeente Harenkarspel en diverse jeugdverenigingen uit dezelfde omgeving alsmede de omgeving Den Helder, Schagen, Anna Paulowna verblijd met een prachtig bedrag als ondersteuning voor hun activiteiten voor de jeugd.

Namens JASS willen wij Rotary club Harenkarspel en Tour de Soes hartelijk bedanken voor deze gulle giften en natuurlijk alle fietsende deelnemers aan de Tour de Soes uit Waarland e.o. Uiteraard zullen wij de giften een mooie bestemming geven. Zo willen we o.a. nieuwe materialen aanschaffen voor zowel Timmerdorp alsmede de evenementen voor de pubers uit ons dorp en de jongere jeugd.

Eerstvolgende evenement van JASS zal zijn de Dropping. Houd de W4 en de website in de gaten voor meer informatie en opgave. Deze zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Groeten namens JASS en hopelijk weer tot de volgende editie van Tour de Soes in 2019,

Sander en Anja