JASS organiseert zaterdag 17 november: DE DROPPING 2018 !!!

Zit je in groep 8, of voortgezet, en ben je niet ouder dan 16 jaar …EN HEB JE LEF??? Dan is de dropping 2018 wel wat voor jou !!!

We hebben een nieuwe super-spannende route uitgestippeld, en onderweg kan je van alles tegenkomen. Wat ??? Ha-ha; dat vertellen we niet, dat ga je lekker zelf meemaken…

Natuurlijk hopen wij ook dat jullie onderweg een hoop lol hebben en zonder te verdwalen in 1 keer naar het eindpunt lopen; maar makkelijk zullen wij het jullie niet maken !!!

Dus vorm een leuke groep, waar je ook in spannende tijden op kunt terugvallen. Een groepje bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen (25% van je groepje mag eventueel van buiten Waarland komen) Per groepje graag één of meerdere begeleider(s) opgeven (minimaal 18 jaar). Aanmelden van je groep via de JASS-site vóór 28 oktober (einde herfstvakantie)

Als het niet lukt een groepje te vormen, kun je je ook even aanmelden bij Anja, gaan we kijken of we toch nog een plekje voor je kunnen vinden of nieuw groepje kunnen maken.

En dan zijn we natuurlijk ook nog op zoek naar diverse vrijwilligers: *die bij een post willen staan *groepjes weg willen brengen (liefst busje) *een “schrik-effect” willen uitvoeren (of hier misschien zelf een leuk idee voor hebben; de JASS is in het bezit van diverse maskers/verkleedspullen!) Neem dan even contact op met: Paul (423126) of Anja (755547)

Wij hebben er enorm veel zin in !!

Via deze link kom je op de inschrijf pagina.

Tot ziens, Tot JASS!

Paul, Cindy, Rob Smit, Thomas en Anja