Waarland gaat “all around the world” !! 

In Waarland worden de komende jaren nieuwe huizen gebouwd. Wij gaan zorgen voor ideeën voor de nieuwe huizen, door te laten zien wat voor mooie gebouwen er in verschillende landen gebouwd worden. Indische Pagodes, Schotse Kastelen, Rotterdamse Blokwoningen, Egyptische Pyramides, er is keus genoeg.    Wie helpt er mee met het bouwen van een prachtige internationale woonwijk in Waarland ? 
 
Woon je in Waarland en zit je momenteel in groep 3 t/m 8 dan mag je meedoen met Timmerdorp.  
Geef je op en leef je drie dagen uit met hout, hamers, zagen en verfkwasten!  
 
Timmerdorp vindt plaats in de laatste week van de zomervakantieop 29, 30 en 31 augustus 2018 
Het timmerdorp wordt gehouden op het speelterrein van de Lantmanstraat 
De kinderen van groep 3 t/m 6 gaan hutten bouwen. De kinderen van groep 7 en 8 gaan een vlot bouwen. Op vrijdagavond zullen de vlotten te water gaan voor de vlottenrace in ons prachtige zwembad.  
De kosten van deelname voor alle 3 dagen Timmerdorp bedragen € 15 per kind.  
 
Ook dit jaar kunnen wij als organisatie niets beginnen zonder VRIJWILLIGERS. Om timmerdorp goed te laten verlopen is het belangrijk dat er genoeg vrijwilligers zijn tijdens de timmerdagen op woensdag (vaders!) en donderdag. Vaders, moeders, opa’s en oma’s, buren en bekenden:  kom gezellig een dagje mee helpen en geniet van de enthousiaste kinderen! Ook voor niet timmerende vrijwilligers zijn er genoeg leuke taken, zoals helpen met knutselen, koffie rondbrengen, helpen bij brood bakken. Helpen kan een hele dag, maar een dagdeel mag natuurlijk ook. U wordt door ons met open armen ontvangen en goed verzorgd.   
 
Opgeven 
Opgeven kan via de JASS site www.jasswaarland.nl vanaf zaterdag 23 juni 2018 t/m zondag 1 juli 2017. Enne, meldt je dan ook meteen een vrijwilliger aan?  
 
Vrijwilligers 
Vrijwilligers kunnen zich ook los aanmelden via de site, of via miranjonker@gmail.com 
Ben je ouder dan 14 jaar en wil je graag helpen tijdens timmerdorp, geef je op!   
 
 
Tot ziens, tot JASS,  
Miranda Jonker